15 Şubat 2014 Cumartesi

Tavuklu Tarhana Çorbası 16/02/2014



Özeti:
Tavuklu Tarhana Çorbası MALZEMELER
• 1 su bardağı tarhana (toz)

• 5 su bardağı su

• 1/2 haşlanmış didilmiş tavuk

• 1 kaşık salça

• 2 kaşık tereyağ tuz

• nane

Tavuklu Tarhana Çorbası HAZIRLANIŞI

1   Tarhanayı bir kaseye koyun ve üzerini geçecek kadar su ekleyin. 2 saat bekletin.

2   Tencereye 5 bardak suyu alın ve kaynamaya bırakın. Su kaynayınca ıslatılan tarhanayı yavaş yavaş tencereye ilave edin.

3   Salça ve sıvıyağı... tarifin devamını Tavuklu Tarhana Çorbası başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder