15 Şubat 2014 Cumartesi

Tavuk Çorbası | Çorba Yemek Tarifleri



Özeti:
Tavuk Çorbası MALZEMELER
1 tavuk,

1 su bardağı yoğurt,

2 yumurta,

tuz,

karabiber,

su.

Tavuk Çorbası HAZIRLANIŞI

Tavuk temizlendikten sonra iyice haşlanır.

• Tavuk suyu tencereye süzülür, orta hararetli ateşte kaynatılır.

• Bu sırada, tavuğun etleri didilir, ciğeri ufak ufak doğranır ve hep­si tavuk suyuna ilave edilir.

• Karabiber ve tuz konulup kaynatılır.

• Kaynayan tavuk suyu ateşten alınır.

• Yoğurt ile 2 yumurtanın... tarifin devamını Tavuk Çorbası başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder